Til forsiden

Øjenlågsoperation hos Øjencenter Nord

Hos Øjencenter Nord foretager vi ikke-kosmetiske, øjenplastiske operationer, hvis De lider af f.eks.:

  • tunge øjenlåg
  • ind-/og udadvendte øjenlåg
  • tumores

Øjenlågsoperationerne foregår ambulant i lokalbedøvelse og er derfor smertefrie. Vi står til rådighed for både sygesikring og privat.

Vi har mange års erfaring med øjenlågskirurgi og er således behjælpelige ved både traditionelle som mere komplicerede operationer. Vi henviser til ”Information om operation af øjenlåg”, som findes i Øjencenteret, ligesom De naturligvis er velkommen til at kontakte os på tlf. 98 92 10 22.

Operation af tunge øjenlåg

Øjenlågskirurgi er en meget almindelig og effektiv måde at afhjælpe tunge, trætte øjne og måske pandehovedpine. Hos Øjencenter Nord foretager vi altid en grundig undersøgelse af øjnene, da enhver øjenlågsoperation er individuel.

Selve indgrebet tager normalt 40-50 minutter. Efter øjenlågsoperationen kan De forvente hævelse i nogle dage, mens området omkring Deres øjne typisk vil være blåligt misfarvet i 1-2 uger efter.

 

Vi beder Dem undgå at tage medicin som acetylsalicylsyre (Hjertemagnyl, Kodimagnyl, Albyl), fiskeolie, Gingo Biloba og hvidløgstabletter i 2 uger før den planlagte operation af øjenlågene.

Kontakt os i dag på tlf. 98 92 10 22

Vi tager imod patienter fra hele Nordjylland og har med base i Hjørring hjulpet patienter fra bl.a. Aalborg, Brønderslev, Frederikshavn, Løkken og Skagen.

Vi ser frem til Deres henvendelse.

Læs også om grå stær og efterstær